Youth Shaklee Skincare berkesan terhadap masalah kulit wajah seperti jerawat, jeragat, penuaan dan liang pori terbuka. Kebaikan Youth Shaklee Skincare ini bukan sahaja memberi kesan yang cepat malah selamat digunakan diuji secara klinikal oleh pakar. Hubungi talian HOTLINE Pengedar Shaklee untuk dapatkan Set Youth : 011-21811922.

Youth Shaklee

 

Skincare Youth Shaklee sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif dan kering, anda tidak perlu lagi bimbang untuk mencari skincare yang sesuai mengikut jenis kulit. Skincare ini adalah berkaitan anda dan hasil terhadap kulit wajah anda yang dapat dilihat kesan penggunaan seawal 3 minggu.

 

Pengguna Youth Shaklee Skincare Amat Berpuas Hati Dengan Kesan Yang Cepat Dan Selamat

 

Youth Shaklee Skincare ini terbukti memperbaiki struktur kulit muka, menegangkan, membantu masalah liang pori terbuka dan penuaan secara cepat dan selamat digunakan dibuktikan secara klinikal oleh pakar. Biasa kita dengar skincare yang menjanjikan kesan cepat seawal 3 hari, persoalannya adakah bahan yang digunakan adalah selamat untuk jangka masa panjang? Youth Shaklee adalah selamat digunakan bebas daripada 1,500 bahan kimia berbahaya yang terdapat dalam kebanyakan produk penjagaan wajah.

 

Youth Shaklee

Senarai Bahan Kimia Berbahaya Untuk Kesan Jangka Panjang Yang Terdapat Dalam Kebanyakan Produk Skincare

 

Bahan yang terdapat dalam Youth Shaklee Skincare adalah 100% vegan iaitu daripada sumber tumbuhan dan melalui kajian selama 8 tahun untuk dihasilkan. Penghasilan Youth adalah berkenaan semulajadi dan selamat hasil gabungan kajian klinikal dan alam semulajadi.

Produk ini adalah solusi kepada kulit dan masalah anda memberikan anda kelihatan muda, bersih, dan confident. Ianya berkaitan keputusan yang terbaik yang bakal anda peroleh. Pasti rasa teruja dan tak sabar nak cuba Youth kan?

Macamana nak tahu Youth berkesan terhadap pengguna? Keberkesanan terhadap pengguna diuji melalui Ujian Indeks Usia Kulit. Melalui kajian ini, 2/3 daripada pengguna mengikut usia berbeza mendapat kulit 10 tahun lebih muda. Seterusnya, 100% daripada pengguna mengikut usia berbeza mendapat kulit yang lebih muda.

 

Youth Shaklee

Hasil Kajian Terhadap Pengguna Youth Shaklee

 

Parameter Indeks Usia Kulit Pengguna Youth Shaklee Dalam Kajian Ini Diukur Melalui :

  • Kedutan Muka
  • Saiz Pori
  • Tona Kulit
  • Ketegangan
  • Tekstur Kulit
  • Pigmentasi (Jeragat)
  • Keserian
  • Kulit Layut

 

 

%d bloggers like this: