Boleh Cod Vivix Shaklee dengan cara dapatkan Vivix Shaklee melalui Pengedar Sah Vivix Shaklee beserta pendaftaran ahli percuma. Untuk dapatkan Vivix Shaklee hubungi talian hotline Pengedar Vivix Shaklee :Cod & Pos (01121811922) di seluruh Malaysia.

pengedar vivix, cod vivix shaklee

Saya merupakan Pengedar Sah dan juga Stokis Vivix Shaklee di Malaysia yang sediakan khidmat penghantaran ke tempat anda. Bagi penghantaran melalui courier anda tidak perlu risau dengan keselamatan produk kerana Shaklee menjaga kualiti Vivix Shaklee dengan baik dan packaging yang selamat.

 

Pengedar Sah Vivix Shaklee Seluruh Malaysia

Permintaan Vivix sangat tinggi setiap bulan, oleh itu Agen dan Pengedar Vivix Shaklee bersedia untuk berikan khidmat penghantaran ke rumah anda atau anda juga boleh memilih khidmat pos.  Anda perlu dapatkan Vivix Shaklee daripada Stokis Sah Vivix sahaja untuk elakkan masalah kualiti produk yang tiada jaminan dan cara makan yang salah.

pengedar vivix shaklee

Setelah anda dapatkan Vivix Shaklee daripada Pengedar Vivix anda juga akan di beri panduan cara makan yang betul mengikut keperluan. Jika walk in ke mana-mana branch Shaklee di seluruh Malaysia boleh beli dengan ID Shaklee : 1306209.

Dapatkan Vivix dengan harga promosi serta daftar ahli secara percuma untuk berpeluang nikmati ganjaran ahli. Setelah anda beli Vivix Shaklee anda juga berpeluang dapatkan cash rebate pada bulan berikutnya, beli produk shaklee dengan harga ahli (penjimatan sehingga 30%), perkongsian info kesihatan dan banyak lagi kelebihan ahli.

Promosi Vivvix Shaklee pada tahun 2019 selama 3 bulan berturut-turut bermula April-Jun 2019. Nikmati penjimatan sebanyak RM76 iaitu dengan belian 2 botol Vivix Shaklee hanya RM684 berbanding biasa RM760.

pengedar shaklee

Hubungi 01121811922 WA : www.wasap.my/601121811922

Jadi jangan lepaskan peluang berharga ini untuk dapatkan Vvix Shaklee daripada Pengedar Vivix Shaklee yang diyakini : 01121811922. Percuma daftar ahli dan penghantaran ke rumah anda serta jaminan produk yang terbaik daripada Shaklee.

Vivix adalah supplemen dalam kategori food supplemen yang berikan 1001 khasiat kepada tubuh badan. Vivix bantu beri tenaga kepada sel-sel dan perbaiki sel yang rosak.

Shaklee telah menjalankan banyak kajian serta journal saintifik berkaitan kandungan Vivix Shaklee yang terbukti meningkatkan tahap kesihatan individu ke tahap optimum. Banyak testimoni daripada pengguna yang memperakui keberkesanan Vivix terhadap tahap kesihatan mereka.

 

Promosi Vivix Shaklee Tahun 2019

Beli Vivix Shaklee 2 botol dengan penjimatan sebanyak RM76 dan perlu dapatkan konsultasi daripada Pengedar Vivix Shaklee. Daftar ahli Shaklee secara percuma bersama Stokis Vivix Shaklee anda serta penghantaran percuma.

Setelah buat belian 2 botol Vivix dengan set promosi ini anda akan terus register sebagai ahli Shaklee. Jangan bimbang kerana ahli Shaklee tidak perlu membuat jualan untuk kekal aktif melainkan anda memilih untuk jana pendapatan dan saya akan bantu anda membuat jualan.

vivx shaklee, cod vivix, pengedar vivix

 

 

 

 

 

 

%d bloggers like this: