Saya merupakan Pengedar Sah Shaklee di kawasan Rawang. Saya mempunyai ready stock untuk produk-produk shaklee dan stokis shaklee di rawang.

 

SHAKLEE RAWANG COD SHAKLEE RAWANG

 

Saya boleh cod ke rumah anda untuk produk-produk shaklee serta konsultasi secara face-to-face dengan anda. Hubungi saya di talian 011-21811922 pengedar produk shaklee di Rawang.

Pengedar Shaklee di Rawang: Cod & Pos Produk Shaklee di Rawang

Dapatkan khidmat konsultasi daripada saya Pengedar Shaklee di kawasan Rawang yang bertauliah serta memberikan servis yang baik kepada anda. Stokis Shaklee Rawang akan Cod produk Shaklee ke rumah anda mengikut waktu yang dipersetujui.

 

STOKIS SHAKLEE RAWANG

 

Terdapat pelbagai rangkaian produk shaklee antaranya Set Hamil Shaklee, Set Berpantang Shaklee, Set Keperluan Harian Shaklee, Vivix Shaklee, Set Kecantikan, Youth Shaklee Skincare  dan lain-lain keperluan nutrisi serta produk penjagaan rumah.

Produk-produk Shaklee merupakan produk yang terbaik di pasaran serta supplemen yang memenuhi keperluan nutrisi harian. Shaklee telah bertapak kukuh di Malaysia lebih 30 tahun dan mendapat permintaan yang tinggi daripada pengguna sepanjang masa.

Bagi mendapatkan produk Shaklee, para pelanggan perlu berhubung dengan pengedar sah Shaklee sahaja kerana produk Shaklee tidak dijual di kedai-kedai atau farmasi dan ianya menyalahi polisi syarikat jika dipamerkan di kedai-kedai. Hal ini kerana, Shaklee telah melantik para pengedar sebagai wakil jualan yang menyampaikan kebaikan dan maklumat produk Shaklee secara bertauliah daripada pihak syarikat.

 

STOKIS SHAKLEE COD RAWANG

Set Keperluan Asas Shaklee

 

Saya merupakan Pengedar Sah Shaklee yang telah menggunakan produk Shaklee lebih 2 tahun dengan bimbingan ahli nutrisi Shaklee. Selama lebih 2 tahun menggunakan produk Shaklee saya amat berpuas hati dengan peningkatan tahap kesihatan berbanding sebelum ini.

Selain itu, grup kami Superstarzfamily telah berpengalaman lebih 20 tahun menjalankan perniagaan Shaklee serta menjadi pengguna setia Shaklee sehingga kini.

Anda juga berpeluang jana pendapatan dengan menjadi pengedar sah Shaklee dibawah bimbingan kami. Dapatkan khidmat nasihat daripada pengedar yang bertauliah sebelum menggunakan produk Shaklee.

Belian produk Shaklee boleh menggunakan nombor ID Shaklee: 1306209 dan walk in ke mana-mana cawangan Shaklee atau hubungi talian :601121811922 (Hotline Pengedar Shaklee).

 

Stokis Shaklee Rawang Ready Stock Produk Shaklee

Produk Shaklee ready stock daripada saya Pengedar Shaklee Rawang antaranya Vivix Shaklee, Set Keperluan Harian Shaklee, Set Berpantang Shaklee, Krim herbal blend Shaklee, Vitamin C Shaklee dan lain-lain supplemen Shaklee. Saya merupakan Stokis Shaklee Rawang Cod kawasan Serendah, Sg.choh, Bukit Beruntung, Country Home, Bukit Sentosa dan Batang Kali.

Belian produk Shaklee RM700 ke atas akan mendapat free membership, percuma penghantaran dan rebate ke dalam akaun bank pada 15 hari bulan berikutnya sebanyak RM28.

Shaklee Rawang

 

 

 

 

 

 

 

%d bloggers like this: