Ramai yang tertanya-tanya bagaimana cara jadi agen Shaklee yang sah dan dapatkan peluang jana pendapatan dengan menjadi agen Shaklee. Sebenarnya tak susah pun cara jadi agen Shaklee tambahan lagi modal permulaan yang rendah boleh mula buat bisnes dengan platform online atau offline.

Sebelum saya cerita lebih lanjut berkenaan cara jadi agen Shaklee, boleh juga ketahui Kelebihan Jadi Agen Shaklee.

 

Peluang Bina Kerjaya Bersama Bisnes Shaklee Yang Lumayan

 

Jika anda sedang mencari peluang bisnes,  dengan menjadi agen Shaklee merupakan satu pilihan yang terbaik untuk anda mulakan bisnes. Bisnes Shaklee sangat sesuai untuk individu yang rajin berusaha, komited dan konsisten untuk capai matlamat. Bisnes Shaklee sangat sesuai untuk suri rumah, ibu berkerjaya, pelajar university, bahkan sesiapa sahaja yang ingin mulakan perniagaan secara part time atau full time.

Shaklee merupakan syarikat yang telah lama ditubuhkan sejak tahun 1956 dan sepanjang itu Shaklee telah memberikan sumbangan yang besar terhadap pasaran keperluan produk nutrisi, penjagaan kesihatan, penjagaan rumah dan seisi keleuarga.

Selain daripada manfaat terhadap kesihatan, Shaklee juga memberikan peluang kerjaya kepada para pengedar Shaklee. Syarikat Shaklee Corporation komited membayar bonus setiap bulan dan reward untuk setiap pencapaian pada setiap tahun. Selain daripada itu, Shaklee menawarkan peluang masa depan yang lumayan sebagai pengedar Shaklee. Slip bonus Shaklee juga boleh digunakan sebagai dokumen untuk membeli aset bermakna syarikat Shaklee merupakan syarikat yang kukuh sehingga ke hari ini.

Terdapat banyak lagi kelebihan sebagai pengedar Shaklee yang perlu anda ketahui. Segera hubungi saya: 01121811922 .

 

Cara Jadi Agen Shaklee

Terdapat beberapa cara jadi agen Shaklee, anda boleh ikuti langkah di bawah untuk mulakan jadi agen Shaklee yang sah :

 

  • Hubungi saya sebagai Pengedar Sah Shaklee untuk saya daftarkan anda sebagai agen Shaklee yang sah. Setiap individu yang ingin mendaftar sebagai agen perlu menghubungi Pengedar Sah Shaklee sebagai wakil anda untuk mendapatkan nombor ID agen Shahklee.
  •  atau
  • Bayaran Yuran daftar ahli/agen Shaklee sebanyak RM75 termasuk postage kit bag Shaklee ke alamat anda. Kemudian anda akan terima nombor ID.
  • atau
  • Buat belian produk Shaklee sekurang-kurangnya RM700 dan anda akan mendapat pendaftaran ahli/agen secara PERCUMA berserta nombor ID.

 

Hubungi talian khidmat pelanggan Shaklee atau saya sebagai wakil Pengedar Shaklee

Pengedar Shaklee Raub

Pengedar Shaklee Malaysia

 

%d bloggers like this: