Bila dah beli produk Shaklee mesti nak tahu Cara Daftar Ahli Shaklee supaya dapat harga lebih jimat. Sebenarnya pengguna produk Shaklee boleh Daftar sebagai Ahli Shaklee secara percuma dalam masa sama dapat pulak cash rebate.

 

daftar ahli shaklee 2019

 

 

 

Banyak Kelebihan jadi Ahli Shaklee yang berdaftar antaranya dapat beli produk dengan harga ahli yang lebih berbaloi. Produk Shaklee sangat berkualiti dan pasti anda nak gunakan nya seisi keluarga jadi perlu register keahlian supaya boleh jimat banyak.

 

Cara Daftar Ahli Shaklee Secara Percuma Yang Mudah Dan Pantas

 

Senang je sebenarnya nak Daftar jadi Ahli Shaklee ni tak perlu keluar rumah atau bersesak dalam traffic untuk ke cawangan. Antara cara yang mudah dan pantas boleh terus hubungi saya untuk Daftar jadi Ahli Shaklee: 01121811922.

 

daftar shaklee online

 

Jika anda seorang yang sibuk, jangan risau saya akan bantu anda jadi Ahli Shaklee dan buat belian secara atas talian (online). Barang yang anda order akan sampai terus ke alamat bersama Kit Keahlian dan untuk pengesahan anda akan menerima sms dan email daripada Shaklee.

 

Jadi bagaimana saya boleh jadi ahli secara percuma tu?

Ok caranya anda perlu buat belian sebanyak RM600 ke atas (200uv) dalam satu resit dan anda akan dapat keahlian secara PERCUMA. Malah bukan itu sahaja, jika anda beli secara online, free postage ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak.

 

daftar sebagai ahli shaklee

 

Bila dah Daftar sebagai Ahli Shaklee anda akan dapat nombor ID melalui sms dan email. Nombor ID ni perlu gunakan setiap kali belian produk jika anda beli secara walk-in di mana-mana cawangan Shaklee.

 

Kalau anda beli produk di website Shaklee2u, anda perlu masukkan nombor ID dan password. Setelah itu anda boleh terus access ke bahagian ‘shopping’ untuk belian produk.

 

Jangan risau, saya akan guide anda untuk buat belian dan panduan gunakan website Shaklee. Saya juga boleh bantu anda buat belian jika anda ada kekangan untuk walk-in ke cawangan Shaklee atau access ke website.

 

Boleh Daftar Ahli Shaklee Dengan Pengedar Shaklee Yang Sah

 

Pengedar Shaklee yang Sah boleh buat pendaftaran Ahli Shaklee dengan cara terus hubungi pihak Shaklee. Tapi cara yang lebih mudah untuk Daftar sebagai Ahli Shaklee adalah melalui pengedar Shaklee ID: 1306209.

 

Saya sebagai Pengedar Shaklee yang sah akan bantu anda daftar dan juga konsultasi.

 

cara jadi ahli shaklee

Pengedar Shaklee

 

 

Setiap ahli yang berdaftar dalam kumpulan saya akan dapat konsultasi percuma dan cara penggunaan produk Shaklee. Jika berminat, anda juga berpeluang jana pendapatan dan saya akan tunjukkan cara-caranya.

 

Ada lebih 26 produk nutrisi Shaklee dan produk lain seperti penjagaan wajah, penjagaan kediaman dan produk untuk bayi. Produk Shaklee kesemuanya berkualiti dan mempunyai kajian yang terperinci.

 

Sebagai rujukan, boleh lihat sijil halal Shaklee yang mendapat pengiktirafan halal ISA. Jakim mengiktiraf badan halal ISA dan produk Shaklee berdaftar dengan KKM.

 

Sangat berbaloi daftar jadi Ahli Shaklee sebab anda boleh gunakan untuk tempoh masa yang panjang. Setelah Daftar sebagai Ahli Shaklee anda juga boleh daftarkan ahli keluarga atau kawan-kawan yang berminat untuk guna produk.

 

Berapa Lama Tempoh Sah Laku Ahli Shaklee Yang Berdaftar?

 

Tempoh sah laku Keahlian Shaklee adalah selama setahun dan selepas itu anda perlu renew (daftar semula) dengan dua cara. Mudah saje untuk renew Keahlian Shaklee :

 

  1. Buat bayaran sebanyak RM30. Duit ini anda akan terima sebagai voucher yang boleh gunakan untuk belian produk seterusnya.  Atau cara ke-2 ;
  2. Buat belian produk sebanyak (200uv) sebelum tamat tempoh keahlian dan automatik renew daftar ahli.

 

daftar ahli shaklee

 

 

Beli produk dengan harga ahli dan dapat cash rebate (bonus) pada 15hb setiap bulan untuk belian 150uv ke atas. Nak tahu lebih lanjut tentang ni boleh hubungi saya: 01121811922.

 

Kelebihan Jadi Ahli Shaklee Yang Ramai Tak Tahu

 

 

 

 

 

 

 

 

%d bloggers like this: